Deze vacature is verlopen

Technisch Accountmanager Buitendienst

Ben jij onze nieuwe Technisch Accountmanager Buitendienst?

Geen enkele kans die de markt biedt gaat aan jouw neus voorbij. Je werft nieuwe klanten met gemak maar bent ook analytisch vaardig en weet daarmee onze collega’s te overtuigen van nieuwe (product of productie) mogelijkheden. Je bent gedreven en initiatiefrijk maar bovenal klantgericht!

Je schrikt niet terug voor de werving van nieuwe klanten en bent een uitstekende relatiebouwer met de “gun factor. Je spreekt de technische taal van de werkvloer maar typt net zo makkelijk een mail naar de directeur van een organisatie die zeker met ons moet gaan samenwerken.

Ben jij niet bang om de telefoon te pakken en potentieel nieuwe klanten te werven? Ben jij het visitekaartje voor de Jong TECHNICS op beurzen, bijeenkomsten en bezoek je ondernemersverenigingen om naamsbekendheid te genereren? Technisch onderlegd en voorzien van de nodige communicatieve skills? Heb je ondernemersbloed, sta jij aan de wieg van onze verdere groei en groei je zelf mee? Dan zoeken wij jou!

Over De Jong Technics

De Jong Technics te Sliedrecht is een innovatief en ambitieus familiebedrijf. Al sinds 1897 is het bedrijf succesvol in het bewerken van staal, ferro, non-ferro en kunststoffen in een high tech werkomgeving. De Jong Technics heeft een uniek expertiseniveau op het gebied van machinale verspaning, constructiewerk en plaatbewerking.

De Jong Technics levert aan een groot aantal klanten in diverse industrieën; scheepsbouw, machinebouw, defensie, offshore, onderzoeksinstituten, bouw, weg- en waterbouw.

Vaak betreft het specialistische producten, enkelstuks of kleine reeksen.

Wat ga je doen als Technisch Accountmanager Buitendienst?

Je bent de vraagbaak en expert op het gebied van onze technische dienstverlening. Je bent commercieel ingesteld, helpt en informeert onze klanten op technisch gebied. Je ziet nieuwe kansen als die er zijn en legt verbindingen tussen marktvraag en de mogelijkheden die onze organisatie biedt. Je bent voornamelijk op pad om onze (toekomstige) klanten te bezoeken en nieuwe markten aan te boren. Maar denkt ook zeker mee in de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten en bevindt je het grootste deel van je werktijd op weg
  • Verantwoordelijk voor het relatiebeheer in de breedste zin (regulier klantcontact, deelname aan ondernemersverenigingen, beursbezoek) en groei in specifieke marktsegmenten
  • Geven van technische adviezen voor standaard en klant specifieke producten
  • Technisch beoordelen van offerteaanvragen en klanten adviseren over mogelijke oplossingen
  • Bijhouden van technische ontwikkelingen en deze binnen de Jong Technics introduceren
  • Uitwerken van offertes, calculatie

CV Musthaves

  • Ervaring in een vergelijkbare functie in de technische branche
  • HBO werk- en denkniveau
  • Je bent een Business Developer en draagt dit ook uit
  • In bezit van rijbewijs B

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work van onze dochtermaatschappij de Jong DUKE, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen. Natuurlijk krijg je ook een lease-auto!

Ga jij als Technisch Accountmanager Buitendienst bijdragen aan de verdere groei van de organisatie?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Reinier van Noordennen (Bedrijfsleider) via 0184-496769.

We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV.

 

Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen