Frezer (met of zonder ervaring)

Wat ga je doen?

Als frezer bij de Jong TECHNICS stel je de machine zelfstandig af, programmeer je de machine en zo produceer je onderdelen in enkelstuks of kleine series. Als je nog geen ervaring hebt, bieden we je de kans het vak van CNC frezer te leren. Je wordt meegenomen door je collega’s die jarenlange ervaring hebben om je het vak tot en met de fijne kneepjes te leren, waardoor je stap voor stap zelfstandiger aan het werk kunt.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een afgeronde opleiding fijnmechanische techniek of allround verspaner of volgt deze en zit in het tweede of derde lesjaar;
  • Je bent leergierig, vindt het vak interessant en je kunt zorgvuldig en nauwkeurig werken.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong TECHNICS zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. Verder bieden we je:

  • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • 27 vakantie- en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
  • Informele werksfeer;
  • Vers fruit op het werk;
  • De mogelijkheid om een fiets te leasen via het werk;
  • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit.

Wie zijn wij?

Samen met 17 collega’s vormen we de Jong TECHNICS in Sliedrecht. We zijn een innovatief en ambitieus familiebedrijf. Al sinds 1897 zijn we succesvol in het bewerken van staal, ferro, non-ferro en kunststoffen in een high tech werkomgeving. We hebben een uniek expertiseniveau op het gebied van machinale verspaning, constructiewerk en plaatbewerking. We leveren aan een groot aantal klanten in diverse industrieën: scheepsbouw, machinebouw, defensie, offshore, onderzoeksinstituten, bouw, weg- en waterbouw. Vaak gaat het om specialistische producten, enkelstuks of kleine reeksen. Werken bij de Jong TECHNICS is dan ook alles behalve eentonig.

Wil jij ons team uitbreiden en aan de slag gaan als frezer? Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad de Boer (Hoofd productie) via 0184-209767.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha