CNC Frezer (m/v, fulltime)

Ben je op zoek naar variatie in je werkzaamheden als CNC Frezer en wil je werken in een ambitieus, innovatief familiebedrijf dat jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden biedt? Dan ben jij onze nieuwe CNC Frezer!

Wat ga je doen als CNC Frezer?

  • In deze functie ga je frezen aan een CNC gestuurde machine.
  • Je stelt de machine zelfstandig af, programmeert en produceert onderdelen in enkelstuks en kleine series.

Over de Jong TECHNICS

Samen met 17 collega’s vormen we de Jong TECHNICS in Sliedrecht. We zijn een innovatief en ambitieus familiebedrijf. Al sinds 1897 zijn we succesvol in het bewerken van staal, ferro, non-ferro en kunststoffen in een high tech werkomgeving. We hebben een uniek expertiseniveau op het gebied van machinale verspaning, constructiewerk en plaatbewerking. We leveren aan een groot aantal klanten in diverse industrieën: scheepsbouw, machinebouw, defensie, offshore, onderzoeksinstituten, bouw, weg- en waterbouw. Vaak gaat het om specialistische producten, enkelstuks of kleine reeksen. Werken bij de Jong TECHNICS is dan ook alles behalve eentonig!

Functievereisten

  • Je hebt ervaring met CNC freeswerk;
  • Je werkt zorgvuldig en accuraat;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je streeft altijd naar het beste resultaat voor onze klant;
  • Geen eis, maar wel een mooie pre is ervaring met Okuma besturing.

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard bieden we je een marktconform salaris. Daarnaast bieden we je ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we 40 vakantiedagen, dagelijks vers fruit, een budget te besteden in het kader van ‘Fit en Gezond’, jaarlijkse uitjes én drinken we koffie uit de automaten die ons zusterbedrijf, de Jong DUKE, produceert! De diversiteit in werkzaamheden bij de Jong TECHNICS groeit en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan je eigen ontwikkeling en wij bieden je daarvoor de mogelijkheden.

Begin jij liever vandaag dan morgen als CNC Frezer bij ons?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Adriaan de Boer (Hoofd Productie) via 0184-209747. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier